16-07-2020
Харесай във Facebook

Произволно видео
Случайна снимка


Клуб "Fans" 30.05.2009
Албуми

Dragomir Draganov
"DRACOUSTICA"

Еталон
"Победител"

Dragomir Draganov
"Bleeding Earth"

Българи

Еталон
"Никога На Колене"

Dragomir Draganov
"BEYOND THE TIME"

Приятели

Драгомир Драганов
Роден е на 24 февруари 1965 в София. През 1981 основава група Марс, но тя просъществува само 2 години, тъй като членовете й влизат в казармата. През 1986 Драганов свири в студентската група "Трафик". По-късно основава група "Титан", която свири прогресив рок и записва демо албум, който обаче не е издаден.

През март 1991 музикантът става част от група "Епизод", свирейки в голяма част от албумите на групата.

През 2008 напуска "Епизод" и започва солова кариера. Основава и собствен лейбъл - "Double D Music". През 2010 участва в EP на Dimmi Argus като китарист, композитор, автор на аранжминтите и издател. Китаристът издава 2 албума с инструментали - "Alter ego" и "Beyond the time".

През май 2012 основава група "Еталон".


Дискография:

С "Епизод"

  • Молете се... (1992)
  • Мъртвец сред мъртъвци (1993)
  • Респект (1999)
  • Българският бог (2002)
  • Дошло е време (2003)
  • Мъжки песни (2004)
  • Свети Патриарх Евтимий (2004)
  • Нашите Корени (2006)
  • Старият Войн (2008)


Соло албуми

  • Alter Ego (2009)
  • Beyond the time (2012)


C Dimmi Argus

  • Black And White (EP) (2010)


С "Еталон"

  • Никога на колене (2013)

Вход
Потребител

Парола



Забравена парола?
Натиснете тук за нова.
Музика

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

На линия
Гости на линия: 1
Регистрирани на линия: 0


Общо регистрирани: 50
Най новите членове: LordSyava